Profilul

DespreDart Architects

DART ARCHITECTS este un atelier de arhitectura fondat in 1997, in Brasov – Romania, specializat in servicii de inalta calitate in domeniul arhitecturii, urbanismului si cercetarii.

Pentru noi, DART inseamna IDEE, FOCUS, TINTA, PRECIZIE, ARTA, COMPOZITIE SI ARMONIE.

La DART, noi credem ca arhitectura si urbanismul cresc prin responsabilitate, gandire creativa si bun simt fata de noi insine, anturaj-context si Pamant.

Lucram cu entuziasm, creativitate si curiozitate, fiind siguri ca aceste atribute formeaza baza evolutiei designului de calitate si a solutiilor pentru o lume in continua schimbare.

Intampinam fiecare proiect cu studii aprofundate si il dezvoltam intr-un proces clar definit si sistematizat. Avem convingerea ca acestea sunt parti esentiale ale unui design puternic si de succes.

Pentru noi, intrebarile potrivite, sunt primul pas catre gasirea celor mai bune raspunsuri.

Echipa noastra colaboreaza activ cu experti din toate domeniile conexe, pentru a identifica si dezvolta intregul potential al proiectului, de la primele studii si pana la executia proiectului.

Image
01

Liviu ZARNOVEAN

Arhitect , Fondator & Managing Partner
MAI MULT

Creativity
R e c o r d

Project Done
0
Awards Won
0
Happy Customers
0

It was 60 years ago, at the start of his career, but the architect and educator John P. Eberhard remembers the very moment the idea

LeadingTeam

01

Liviu ZARNOVEAN

Arhitect , Fondator & Managing Partner

Ingrid ZARNOVEAN

Arhitect , Partener

SCOP si CONTEXT

1. STUDIU SCOP – Acesta este stadiul preliminar luarii oricaror decizii. Este ...

IDEI si CONCEPT

2. TEMA DE PROIECTARE DETALIATA + CONCEPT(proiect schematic) – Acestea sunt 2 ...

PROIECT si REALIZARE

3. PROIECT + REALIZARE – O data exprimate si aprobate de catre ...

EXPERIENTA SI SUCCES

20 DE ANI

Aceasta experienta castigata ne ofera avantajul unor proceduri bine sistematizate in timp, care asigura coordonarea si consistenta actiunilor noastre, cat si eliminarea confuziilor si reducerea riscurilor

 • SUPRAFATA CONSTRUITA
  512764 mp

 • PROIECTE
  182
 • CLIENTI
  134

Serviciilenoastre

1. PROIECTARE DE ARHITECTURA si DESIGN INTERIOR

Conceptele noastre asimileaza ideile si dorintele clientului, urmarind nevoia constructiei de a se integra in contextul ei urbanistic si social, astfel fiecare proiect are o vibratie si o personalitate aparte.

Ne face placere sa acordam timp si spatiului interior, pentru a-l transforma intr-o atmosfera, o senzatie sau o poveste; prin jocul luminii si al culorilor, materiale si texturi, prin alegerea mobilierului si a obiectelor decorative.

De la casa ta, la afacerea ta, de la locul tau de munca la spatiul tau de relaxare, noi proiectam:

CONSTRUCTII CIVILE:

 • PENTRU COMERT
 • PENTRU BIROURI SI ADMINISTRATIVE
 • PENTRU TURISM
 • PENTRU LOCUIT
 • CONSTRUCTII INDUSTRIALE

  2. SERVICII COMPLETE DE PROIECTARE

  Stim ca, in cele mai multe cazuri, clientul vrea sa primeasca tot proiectul si sa lucreze cu un singur responsabil. Ne consideram responsabili pentru buna desfasurare a proiectului. De aceea preluam aceasta activitate de coordonare a tuturor specialitatilor.

  In acest fel livram clientilor un pachet integral, gata de pus in opera, fara efort si fara batai de cap.

  Aceste servicii conexe le oferim prin colaboratori traditionali cu care am stabilit relatii de durata si seriozitate( rezistanta, instalatii, topo, geo.)

  3. URBANISM – PUZ ,PUD, PLANIFICARE SI DEZVOLTARE URBANA

  Pentru ca nu traim in singuratate ci intr-o comunitate extinsa, suntem direct influentati de atmosfera urbana.

  Studiind evolutia si dezvoltarea urbana, putem dezvolta strategii de proiectare a unor comunitati echilibrate pentru viitor.

  Planificare

  4. REABILITARE, RENOVARE SI REFUNCTIONALIZARE CLADIRI EXISTENTE SI MONUMENTE ISTORICE.

  Experienta noastra se bazeaza pe multiple interventii asupra cladirilor istorice si monumente istorice. Pentru a dezvolta o abordare potrivita si sensibila asupra reutilizarii, investim timp in studiul cladirii existente, pentru a o intelege si a-i reda potentialul maxim.

  5. PREVENIRE SI AUTORIZARE DE SECURITATE LA INCENDIU

  Noi proiectam pentru siguranta ta!

  Oferim servicii complete in domeniul autorizarii PSI, in toate fazele de proiectare, de la avizare pana la darea in folosinta, atat pentru proiecte noi cat si pentru constructii existente, cu respectarea intregului cadru legislativ actualizat. Avem o echipa specializata in acest domeniu, care se update-eaza continuu, pentru a asigura cea mai buna abordare a proiectului.

ProiectulCare este procesul?

SCOP si CONTEXT

1. STUDIU SCOP – Acesta este stadiul preliminar luarii oricaror decizii. Este etapa unui studiu aprofundat, al oportunitatilor si al cerintelor, pe care oricare arhitect il face, cu sau fara voia sa; in acest studiu punem cap la cap datele despre contextul fizic-formal, cel socio-economic, cel legal, in demersul de ...

IDEI si CONCEPT

2. TEMA DE PROIECTARE DETALIATA + CONCEPT(proiect schematic) – Acestea sunt 2 entitati care se influenteaza reciproc. Prima prezinta date despre configuratia spatiului construit, atat la nivel planimetric, cat si in relatie cu contextul, in timp ce a doua este expresia formala si volumetrica, in limbaj arhitectural, de la culori ...

PROIECT si REALIZARE

3. PROIECT + REALIZARE – O data exprimate si aprobate de catre client tema de proiectare si conceptul, proiectul intra in procesul de concretizare, prin etapele de autorizare, detaliere tehnica si de executie si realizarea sa propriu-zisa, urmarita indeaproape de catre noi spre implementarea tuturor solutiilor propuse si autorizate.

Contact

  Sunt de acord și accept Politica de Confidențialitate

  Adresa

  Str. Mihail Kogalniceanu Nr. 23, Brasov, Romania