T 39

DESCRIEREA PROIECTULUI

Hala industriala T39 face parte dintr-un ansamblu industrial care s-a dezvoltat la inceputul secolului 20. La inceput ca platforma pentru productia de avioane, apoi, in perioada comunista, ca fabrica de tractoare.

Situata in partea de sud a orasului, in apropiata vecinatate a unor largi zone rezidentiale, situl are potentialul de a ajunge cel mai mare centru de afaceri si birouri din Brasov.

Ca urmare, o suprafata de peste 10.000 mp ai constructiei au fost consolidati si reabilitati, in acest sens.

Prin claritatea liniilor care ii pastreaza istoria si structura, prin detalii tehnice bine gandite si materiale sustenabile, hala a devenit un loc placut pentru desfasurarea activitatilor de birou.

Spatiul interior al fostei hale industriale, este acum un spatiu cald si primitor datorita ferestrelor generoase, luminatoarelor care traverseaza hala, cat si datorita conexiunii vizuale permanente cu spatiul exterior si „verdele” lui.

Densitatea scazuta a constructiilor in vastitatea sitului, care lasa loc dezvoltarii spatiilor verzi, si a celor de relaxare si socializare, ajuta situl sa se echilibreze in contextul urban.

DATELE PROIECTULUI

Nume proiect T 39
Program Centru de afaceri si birouri
Tipologie Comercial
Locatie Brasov, Romania
Anul 2012
Status Construit
Suprafata 6.278 mp
Client S.C FLAVUS INVESTITII SRL
Colaboratori CERENG CONSULT & MID INSTALL 2003
Proiectare arhitectura Mihai Grapa, Vary Ferekezy Kincso, Ingrid Zarnovean, Liviu Zarnovean

 

Fotografii santier
Detaliu de fatada
Fotografii interior
Panorama hala T 39